Өвөг дээдэс маань бидний төлөө хөдөлмөрлөсөн.

Өдгөө бид үр хойчийнхоо төлөө хөдөлмөрлөх ёстой.

Төрөл

Эрдэнэшиш
Эрдэнэшиш

Эрдэнэшиш нь нүүр ус, тос, уураг агуулах бөгөөд кали, фосфор, манган, фолийн хүчил болон пантотены хүчлээр баялаг. Эрдэнэшиш нь эслэг болон фолийн хүчлээр баялаг тул бүдүүн гэдэсний хорт хавдар болон зүрх судасны өвчний эрсдэлийг бууруулах ач тустай. Эрүүл мэнд талаас Зүрхний өвчлөлөөс сэргийлнэ Нүдний хараа сайжруулна Хорт хавдраас сэргийлнэ Яс бэхжүүлнэ Цусны даралт, сахар тогтворжуулна

Тэжээлийн хивэг
Тэжээлийн хивэг

Гэрийн тэжээмэл амьтад болох үхэр, гахай, тахианд тэжээлийн зориулалтаар хэрэглэгдэнэ. Савалгаа 25кг Илслэг, Тос, Үнслэг, Уураг 341ккал 7.5% 2.5% 5% 16%

Гуравдугаар гурил
Гуравдугаар гурил

Бор талх бусад хүнсний түүхий эд болгон ашиглахад тохиромжтой. Савалгаа 25кг 40кг Илчлэг Тос Нүүрс ус Сахар Уураг 324ккал 1.6% 69% 2.4% 11.9%

Нэгдүгээр гурил
Нэгдүгээр гурил

Өдөр тутмын хоол хүнсэнд өргөн хэрэглэгдэхээс гадна талх, нарийн боов, бууз банш хийхэд тохиромжтой. Айл өрх бүрийн эзэгтэй нарын өдөр тутмын хэрэглээнд зориулагдсан бүтээгдэхүүн юм. Савалгаа 2,5кг 5кг 10кг 25кг Илчлэг Тос Нүүрс ус Сахар Уураг 328ккал 1.2% 70% 2.2% 12.8%

Дээд гурил
Дээд гурил

Талх нарийн боов, бялуу кекс, бууз банш хийхэд тохиромжтой бөнөөд хүнсний үйлдвэр цех, цайны газар, ресорануудын гол түүхий эд болон хэрэглэгддэг. Савалгаа 2,5кг 5кг 10кг 25кг Илчлэг Тос Нүүрс ус Сахар Уураг 341ккал 1.1% 73% 2% 13.1%

Үхрийн мах
Үхрийн мах

Далны махСээр, нурууны махХавирганы махНурууны махӨвчүүний махГуяны махБогтосны махЦоройны мах

Зөгийн бал
Зөгийн бал

Тэжээллэг чанар Нэг цайны халбага (21гр) Илчлэг: 64 ккал Тослог: 0% Нүүрс ус: 80%-иас ихгүй Чийглэг: 21%-иас ихгүй 1 нас хүрээгүй хүүхдэд өгөхийг хориглоно. Хадгалах хугацаа: 2 жил “Гацуурт Хүнс” ХХК-д савлав.

Хонины мах
Хонины мах

Цул мах Ястай мах Сүүл Хуйхалсан толгой Дотор гэдэс

Байцаа
Байцаа

Red dynastyмаш эртийн гибрид сорт, байцаа дунд хэмжээний, жигд хэмжээтэй,Судасны бактерийн өвчинд тэсвэртэй.Arrivist Толгой чанга боодог. Трипс, бактерийн өвчинд тэсвэртэй.

Шар Манжин
Шар Манжин

Boldor Ургалтын хугацаа нь 51 хоног, салат хийх, шарж хэрэглэхэд тохиромжтой